ארוחת החג המסורתית של מסעדת באבא יאגה.

כמו בכל שנה, מחכים לכם עם אוירה טובה, מוסיקה חיה ותפריט מגוון הכולל את המנות האהובות של המסעדה, לצד מנות מסורתיות של המטבח היהודי קלאסי.

 

התפריט

משקאות:

שתיה קלה- מיצים + משקאות מוגזים

בקבוק סן פלגרינו + בקבוק אקווה פאנה

יין משובח אדום + לבן + רוזה

בירות מהחבית- גולסטאר, הייניקן

שתיה חמה- תה, קפה

 

למרכז השולחן כמיטב המסורת, רימון ותפוח בדבש

 

מנות ראשונות

פוקצ’ה – נאפת בטאבון לבנים מוגשת חמה עם גלייז שום ושמן זית.

לחם הבית- לחם כפרי מוגש בליווי חמאת שום שמיר בייתית.

ה-חמוצים– כרוב לבן, מלפפונים ועגבניות המוחמצים במרתף של המסעדה.

סלט שוק הכרמל- מבחר ירקות גינה טריים, חתוכים גס בתיבול ישראלי.

סלט טאבולה ישראלי– בורגול, רימונים, עשבי תיבול, גרגירי דלעת, משמש מיובש ברוטב איולי רימונים

פטה כבדים – פטה כבד עוף אורירי, עם פיסטוק חלבי ויין מרסלה.

גרבלקס סלמון– פילה סלמון נורווגי טרי מפולט,  בכבישה קרה.

רוסטביף– פרוסות פילה בקר צלוי ברוזמרין, דבש ופלפל ארבע עונות, מוגש בליווי חרדל  וחזרת אדומה

מטיאס הולנדי– דג שמנמן מלוח בכבישה קרה, מוגש בליווי בצל מוחמץ.

חציל בלאדי– בליווי טחינה, סלסת עגבניות מגי וצ’ימיצ’ורי.

קרפצ’יו סלק– פרוסות דקיקות של סלק, גלייז עדין של שמן זית, אגוזי מלך, גבינת רוקפור מוגשת לצד המנה.

יהודי קלאסי:

פילה דג ים– דג ים טרי, אפוי בליווי ירוקת שורש, מוגש ברוטב עגבניות ופלפלים

גפילטע פיש מסורתי בליווי חזרת בייתית

מנות ביניים:

מרק עוף צלול כמיטב המסורת

כבד עוף- כבדים בהירים ועדינים, מושרים בברנדי עדין, מוקפצים עם בצל מטוגן

מנות עיקריות:

פילה לברק–  פילטים של דג לברק טרי אפוי בתנור, עם תערובת תבלינים ארומטיים

יקיטורי פרגיות– פרגית עופיון צלויה על הגריל במרינת תבלינים.

שוק טלה– מוגש מפורק מעצמות, נמס בפה, עם גלייז של רוטב דמי גלאס

אסיק פליישמנה יהודית קלאסית, נתחי בשר רכים עם פירות יבשים, דבש ישראלי ברוטב מתקתק.

לצד המנות העיקריות:

תפו”א בייבי, ירקות גריל, אורז מרקש

 

קינוח הבית של מסעדת באבא יאגה

פירות העונה